Site icon Paradyo Mastermind Sizlerle!

R10 Net Para Kazanma Rehberi 2019

r10 net para kazanma rehberi tum stratejiler

r10 net para kazanma rehberi tum stratejiler

Youtube kanalımda R10 Net ile para kazanma rehberi için yazdığım bu detaylı makaleye hoş geldiniz. Sizlere sırayla hangi kategorilerden nasıl kazanç elde edileceğini verecek ve daha fazla iş alabilmenizi sağlayacak birtakım stratejiler sunacağım. Şayet ben ₺15.000’nin üzerinde para kazandığım bu forumu anlatmaktan çok mutluyum. İsterseniz şimdi başlayalım.

R10 Net nedir?

R10 aslında her ay 200 binden fazla internet girişimcisini bir araya toplayan bir forumdur. İnternet girişimcileri ise bu forumlarda kendilerine yardım edebilecek diğer insanları bulabiliyor, onlarla çalışabiliyor ve sonuç olarak bir ticaret yapabiliyorlar. 2000 yılında kurulan forum şu anda birçok kişiye gelir sağlayan bir yapıya büründü.

Nisan 2020 başıyla 10 günlük süre içerisinde davetiyesiz üyeliklerin açılmasıyla birlikte binden fazla yeni kullanıcıyı bünyesine katan R10, yeni gelen kişilerin ekmek teknelerini oluşturmalarına aracı oluyor.

R10 Net nasıl kayıt olunur?

Şu anda üyeliklerini kapatan R10.net e üye olabilmek için davetiyeye ihtiyacınız var. Forum içi güvenliği artırabilmek için aldıkları bu yöntem sayesinde dolandırıcılığı bir nebze de olsa azaltmaya çalışıyorlar.

Nisan 2020 başında üyeliklerinin herkese açık getiren bu forum, 4 farklı güvenlik önlemi ile yeni üyelerini onaylamıştı. Bu güvenlik önlemleri;

R10 Net davetiye nasıl alınır?

R10.net davetiye alabilmek için belirli yöntemler ve bazı kurallar var. Kesinlikle forum içi veya dışı davetiye satışı yasaklanmış durumdadır. Bu yüzden fark edildiği taktirde 2 tarafta forumdan engellenecektir.

Bunun yanı sıra davetiye alabilip foruma girse forumdaki ekonomiyi gerçekten canlandıracak birçok kişinin maalesef davetiyesi olmadığı için bir şey yapamıyor. Bu yüzden onlar için aslında en doğru taktiği vermek istiyorum.

Yardımlarınız ve onlara vereceğiniz değer sonucunda elbette ki davetiye haklarından birisini sizin için kullanacaktır. Önemli olan davetiyeyi hak etmektir, unutmayalım.

R10 Net güvenilir midir?

Dostlar ekşi de yazanlara bakarsak R10 u bilmeyen birisi içerideki herkesin dolandırıcı olacağını düşünecektir. Ancak öyle mi? Tabii ki hayır. Doğru bir şekilde, doğru insanlarla çalışmalısınız. Birtakım güvenlik önlemlerini almak zorundasınız. İnsanlar birbirini dolandırmak için adeta cirit atıyor.

ekşi r10

Ben dahi kendime bu kadar güvenmeme rağmen birkaç kez dolandırılmıştım. Ancak insan dikkatini kaybettiği anda kaybediyor. Sizlere birkaç dolandırma yöntemini söylemek istiyorum.

Bu tür kişilere ve ilanlara inanmamalısınız. Şimdi ise sizlere bu dolandırıcılık olaylarından uzakta kalmanız için birkaç öneri vereceğim.

R10 Net ile nasıl daha çok iş alabilirsiniz?

Daha çok iş almanın sırrı işini çok iyi yapmaktan ziyade kendini çok iyi pazarlamaktan geçiyor. Peki ne demek istiyorum?

Bu işlemleri yaptığınızda zaten sonuç elde etmemeniz işten bile değil.

R10 Net Google ve Arama Motorları Kategorisi

R10 Net Adsense Kategorisi

R10 Net Adsense kategorisi bilmediğiniz şeylerin yer aldığı soruların sorulduğu kazançların paylaşıldığı ve TBM’ler hakkında bilgi verilen bir kategoridir. Fakat bizim ihtiyacımız olan kategori bu değil. Hemen kazanç elde edebileceğiniz kategorilere girelim.

R10 Net Adsense Hesap Alış – Satışı

Bu kategoride bilindiği gibi hesap alım satımı gerçekleşiyor. Şu anda birçok girişimci Adsense hesaplarını Google için onaylatamamaktan şikayetçi. Bu yüzden bu sektörde çok iyi paralar dönmekte.

Para kazanmak için isterseniz bir Adsense hesabını ucuza alıp daha pahalıya satabilirsiniz veya Adsense hesapları açıp onları onaylatarak satabilirsiniz. Adrese gönderilen pin ile onaylatılan Adsense hesapları tabii ki çok uzun bir süreç sonucunda onaylanıyor. Bu yüzden insanlar hızlıca para kazanmaya başlamak için hazır ve onaylanmış Adsense hesaplarını satın almayı tercih ediyorlar.

Şu anda ise taban fiyatlar şu şekilde;

Eğer benim Google Adsense pinimi nasıl aldığımı anlattığım içeriğimi incelemek istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

R10 Net Adsense Reklam Yerleşimi

Eğer müşteri davranışları konusunda deneyimli iseniz bu iş türü sizler için bir altın madeni olacaktır. Çünkü müşteri size internet sitesini iletecek. Siz siteye girip belirli konumlar belirleyeceksiniz. Sonrasında müşteriye bu konumları gönderip ödemeyi alacaksınız.

Yapılan işe ve referanslara göre reklam yerleşiminde şu anda piyasada ortalama fiyat internet sitesi başına ₺200 civarında.

Tek yapmanız gereken siteyi inceleyerek bir ziyaretçinin en çok nerelere tıklayabileceğini bilebilmek. Bu ise tabii ki belirli bir tecrübeye dayanıyor.

R10 Net Adwords Kategorisi

Google reklamcılığı ile alakanız varsa kesinlikle bu kategoride yer almanız gerekiyor. Çünkü şu anda SEO yapmak isteyenler bile Google reklamcılığına azda olsa ihtiyaç olduğunu biliyor. Uygun fiyatlı, odaklı bir kitleye reklamlar çıkabiliyorsanız bu kategoride insanlara danışmanlık vererek para kazanabilirsiniz.

Birçok kişinin ödeme alma tarzı ise ne kadar reklama para harcadığın ile alakalı oluyor. Mesela ₺1000 lik bir reklam çıktınız. Sizin alacağınız para da aynı oradan ₺1000 olacaktır. Kendi değerinizi siz ve müşterileriniz belirler. Şunu unutmayın ki para kazandırmak değil kar elde ettirebilmek önemlidir.

Ben de kendi eğitimimde Google Adwords konusunda detaylı bir şekilde uygulamalı bilgi vermekteyim. Buraya tıklayarak eğitimimi inceleyebilirsiniz.

R10 Net Google Servisleri Kategorisi

Bu kategoride ise Google’ın tüm servisleri sayesinde para kazanabilirsiniz. Örnek vermek gerekirse;

İşletmeler çoğunlukla bu tür işlerle uğraşmak istemiyorlar ve malum dışarıdan bu işi yapacak kişileri arıyorlar.

Eğer sizde Google My Business hesaplarını SEO uyumlu bir hale getirerek sıralamada ilk 3’e çıkartmak istiyorsanız eğitimimde uygulamalı olarak neler yapacağınızı anlatıyorum. Hemen tıklayıp inceleyin!

R10 Net Sosyal Medya Kategorisi

R10 Net Instagram Kategorisi

R10 içerisindeki en çok aktiflik olan kategorilerden birisi. Bu kategoride gerçekten çok büyük paralar dönüyor. Sizlere hemen bu kategori sayesinde nasıl para kazanabileceğinizden bahsedeyim;

R10 Net Instagram Hesap Alışı – Satışı Kategorisi

Burada ise elinizdeki hesapların satışını gerçekleştirebilirsiniz. Birçok kişi bu kategoriyi hali hazırda belirli bir kitleye sahip olan hesapları alıp geliştirip tekrardan satarak para kazanıyor. Bu yol kazançlı bir yol mu? Tabii ki. Tavsiye ederim. Hali hazırda hesapları küçükken satın alıp düzenli içerik paylaşımı, reklamlar ve optimizasyon çalışmaları ile güzel kazançlar elde edebilirsiniz. Ben dahi bu yolu kullanarak belirli süre güzel kazançlar elde etmiştim.

Instagram’da daha çok takipçiye ulaşabilmek için hazırladığım eğitimimi hemen buraya tıkla ve incele!

R10 Net Youtube Kategorisi

Hali hazırda sahip olduğunuz PARA KAZANMASI AÇIK olan kanallarınızı burada gayet güzel fiyatlara satabilirsiniz. Bu sıralar gerçekten Youtube kanalının para kazanmasını açmak çok zor olduğu için gerçekten yüksek fiyatlara satılabiliyor bu kanallar. O yüzden eğer kullanmadığınız ama para kazanması açık olan bir Youtube kanalına sahipseniz burası sizin için bir altın madeni olabilir.

Aynı zamanda eğer insanlara Youtube konusunda danışmanlık, eğitim veya taktik satabilirsiniz. Bu şekilde kazanç elde eden birçok arkadaşım var.

R10 Net Youtube Alışveriş Kategorisi

Tıpkı Instagram hizmet kategorisi gibi burada da insanlara izlenme, beğeni, abone ve yorum gibi hizmetleri sağlayabilirsiniz. Şu sıralar birçok kişi kanal almak yerine abone ve izlenme saati satın almayı tercih ediyor. Eğer elinizde bu hizmeti veren bir SMM servisi varsa çok güzel paralar kazanmanız kaçınılmaz.

R10 Net Facebook Kategorisi

Sosyal medya kategorisinde neredeyse en çok dolandırıcılığın olduğu kategoridir. O kadar çok dolandırıcı var ki sadece dolandırıcıları açıkladıkları bir sabit konu vardır bu kategoride. Para kazanmak için yapılacak şeyler ise;

R10 Net Twitter Kategorisi

Burada genellikle en çok satılan hizmet trend topic hizmetidir. Belirli bir ücret karşılığında insanların belirlediği etiketi Türkiye trendine çıkartıyorsunuz. Bunun sonucunda ciddi bir kitleye ulaşabilmiş oluyorsunuz. Fakat diğer para kazanma yollarından da bahsedeyim ben yine de;

R10 Net Pinterest Kategorisi

Aslında bu kategori birkaç ay önce gerçekten aşırı popülerdi. Adamın teki Pinterest aracılığıyla sahte hesaplar açarak elde ettiği kazançları paylaştı ve bir anda herkes Pinterest e yoğunlaştı. Bu yüzden şu anda aşırı büyük bir önlem alındı Pinterest tarafından. Birçok kişi Pinterest botu pazarlıyor.

R10 Net Telegram Kategorisi

Telegram kategorisinde çoğunlukla insanlar kendilerinin geliştirdiği Telegram hesaplarından reklamlar satarak para kazanıyorlar. Şu anda 30.000 üyeli bir hesabın 6 saatlik reklam fiyatı ortalama ₺50. Eğer Instagram aracılığı ile Telegram hesabınızı geliştirebilirseniz bu hesaplardan çok güzel fiyatlara reklamlar verebilirsiniz.

Telegram hesabınızı nasıl Instagram ile geliştirebileceğinizi eğitimimde anlatıyorum. Hemen tıklayın ve erişin!

R10 Net Makale Alımı ve Satışı Kategorisi

Benim çok güzel paralar kazandığım bir kategori. Kesinlikle çok güzel kazançlar elde edebileceğiniz bu kategoride kazanç elde edebilmek için 2 yolunuz var.

Makale yazmak basit bir işlem değil. Belirli bir eğitime tabii tutulmanız gerekiyor. Yakın zamanda sizlere sıfırdan zirveye ücretsiz bir makale yazarak para kazanma rehberi vereceğim. Son haberler için Youtube kanalımı takip edebilirsiniz. 2017 yılında makale yazarlığı eğitimimi 5000’den fazla kişiye ulaştırmıştım ve gerçekten güzel dönüşler almıştım. Bu eğitim sayesinde 100 kelimesi ₺20 ve üstüne makaleler yazabileceksiniz.

İkinci yolumuz ise makale yazdırarak elinize gelen makaleleri satmak. Bunun için patron mentalitesine sahip olmalısınız. Yapacağınız iş sırayla şu şekildedir;

Tamamen bu kadar basit. Birçok kişi bu yöntemle kazanç elde ediyor ve gerçekten aktif bir sektör YILLARDIR. Kendi makalecinizi bulmaktan bahsediyorum fark ettiyseniz. Bunu nasıl yapacaksınız? Çok basit. Bu kategoride onlarca yazar makale yazmak için iş bekliyor. Onlarla anlaşarak düzenli makale yazdıracağınızı belirtin. Bu sayede makul bir kelime başı indirim yakalayabilirsiniz. Sonuç olarak size kalan şey sadece müşteri bulmak ve makalecilerinizi yönetmek!

Evet dostlar, bu yazının burada sonuna gelelim. Gün geldikçe bu yazıyı güncelleyeceğim. Birkaç kategori eksik kaldı, biliyorum. Bu yazıyı hemen sağ üstten favorilere alıp düzenli olarak kontrol etmeniz sonucunda yeni kategorileri anlattığımda hızlıca görebilirsiniz.

R10 Net ile para kazanma rehberimizin sonuna geldik, teşekkürler.

Exit mobile version